Virtuell server hosting
Utnyttja vår virtuella serverhosting. Du får en server med mycket hög driftssäkerhetsnivå till ett förmånligt pris. Vi använder VMware, det mest sålda virtualiserings-systemet på marknaden.

Cloud computing

Med oss behöver du inte själv investera i hårdvara, utan kan utnyttja våra toppmoderna servrar. Detta gör din kostnad mycket låg. Våra virtuella servrar är jämbördiga med dedikerade servrar – både vad gäller funktion och säkerhet. Den stora skillnaden ligger i att detta är ett mer kostnadseffektivt alternativ.

 

Vi använder oss av VMware, det mest sålda virtualiserings-systemet på marknaden vilket borgar för en stabil plattform som ligger i teknologins framkant.

"Vmware är samtidigt också fortfarande den dominerande aktören på x86-marknaden, enligt IDC. Under första kvartalet 2009 kom ungefär 50 procent av alla virtualiseringslicenser för x86-servrar från Vmware och 24 procent från Microsoft. Detta enligt IDCs Worldwide Server Virtualization Tracker." -Tech World

Läs hela artiklen om "Det virtuella dominerar framtiden".

 

Vad är virtualisering och varför är det mer kostnadseffektivt?

I korthet innebär virtualisering att beroendet mellan maskinvara och operativsystem frikopplas. På så sätt kan man ha flera operativsystem på en maskin och därmed utnyttja den effektivare.

En virtuell infrastruktur har många fördelar:

  • Ger stora energibesparingar och lägre kapitalkostnader
  • Har hög resurstillgänglighet
  • Ger effektivare klienthantering
  • Innebär förbättrad säkerhet
  • Bättre och snabbare hantering vid katastrof-återställning.


Vi har hårdvara av allra yttersta kvalité där allt är redundant och till och med klustrat. Detta innebär att det finns system som tar över direkt om något skulle fallera.


Läs om VMware på wikipedia.


Vad kostar det?

Räkna ut ditt pris direkt här

Att utnyttja våra virtuella servrar är mycket kostnadseffektivt jämfört med att ha egen hårdvara. Du tjänar på tillgänglighet och kostnad. Du kan också välja att lägga till våra supporttjänster, så slipper du fundera över om din server mår bra. Vi går då in varje vecka och kontrollerar statusen på din server och installerar ev. uppgraderingar. Supporttjänsterna finns även i 24/7 utförande.

Genom att lägga din server på våra klustrade lösningar får du en mycket hög driftssäkerhetsnivå, en nivå som för de flesta hade blivit alldeles för dyr med egen hårdvara.

VPS Sweden

Vi driver vår virtuella hosting under varumärket VPS Sweden och har därför en egen hemsida för detta.

www.vps-sweden.se

VPS Sweden